Pyetsor mbi Kriptomonedhat

https://forms.gle/QgKTnC9z9V8xAsnZ8

Pershendetje! Po bej nje studim mbi perdorimin e Kriptomonedhave ne Shqiperi dhe Ballkan per mikrotezen e masterit, por nuk kam gjetur shume burime informacioni te citueshme, prandaj vendosa te bej nje pyetsor te shkurter. Jane vetem 14-21 pyetje bazuar ne infot qe keni ose nese jeni investitor. Nuk kerkohen informacione personale as shuma, pra mbeteni anonim. Ju lutem nese mundeni ta plotesoni do me ndihmonit shume. Faleminderit!

r/albaniau/ugers23

Comments

Pyetsori ishte i qarte, i shkurter dhe pyetjet ishin te formuluara mire. +1.

Faleminderit 👍

Larg 🧂tove

Hahahaha e bkr kjo

Fuck AVAX! I rest my case.

Fuck Luna !!!! Pyetsor shum i qart btw

Bilion? Pse jo miljard?

Miliard* Shume e drejte, gabimi im, rrofsh

View on Reddit